ŽAN OSVOJIL SKUPNO 3. MESTO MED MLAJŠIMI MLADINCI V DRŽAVI ZA SEZONO 2015/2015

 

Žanova sezona se je v nedeljo 12. aprila 2015 uspešno zaključila na Krvavcu, kjer je Smučarska zveza Slovenije najboljšim v vseh kategorijah podelila priznanja in plakete. Letošnjo sezono je Žan osvojil kar 12 medalj med mlajšimi mladinci. Največ jih je osvojil v slalomu, in sicer 7 zlatih in 1 srebrno. Eno zlato medaljo je osvojil v veleslalomu, eno srebrno v smuku, še dve zlati pa si je okrog vratu pripel na državnem prvenstvu za mlajše mladince in tako postal tudi državni prvak med mlajšimi mladinci v superveleslalomu in pa še v superkombinaciji. Z vsemi temi uspehi in tudi vsemi mesti pod zmagovalnim odrom se je Žan tako uvrstil na skupno 3. mesto v skupnem seštevku med mlajšimi mladinci za sezono 2014/2015 in tako v nedeljo prejel še bronasto plaketo. Sezona je tako sedaj zaključena, se pa že takoj začenjajo kondicijske priprave in pa testiranja za prihodnjo sezono, v maju pa že prvi snežni treningi na ledenikih.

VABILO

 

Spoštovani člani društva in člani IO! Vabim vas na letno skupščino Smučarskega društva Trbovlje, ki bo v četrtek, 16.04. 2015 v prostorih DPD Trbovlje na Savinjski cesti 35, pričetkom ob 18. uri. Predlagam naslednji dnevni red: 1. Izvolitev delovnega predsedstva 2. Potrdilo sklepčnosti 3. Imenovanje verifikacijske komisije 4. Poročila po področjih (komisije in sekcije) 5. Sprejem letnega poročila z računovodskim izkazom 6. Predstavitev plana aktivnosti za sezono 2015/2016 7. Razno Pravico do glasovanja imajo člani, ki so pravočasno poravnali letno članarino! Prosim za vašo zanesljivo udeležbo. Smučarski pozdrav! Predsednik Smučarskega društva Trbovlje Jure Perme

ŽAN DVAKRATNI DRŽAVNI MLADINSKI PRVAK

 

Žan še vedno uspešno nadaljuje svojo drugo sezono v kategoriji FIS. Pretekli teden se je na Krvavcu odvijalo člansko in mladinsko državno prvenstvo v hitrih disciplinah. Najprej so imeli v sredo (1.4.2015) državno prvenstvo v smuku, kjer se Žanu žal ni izšlo, saj je, kljub dobri vožnji, žal odstopil. Že naslednji dan, v četrtek (2.4.2015) pa je bilo državno prvenstvo v superveleslalomu in v alpski kombinaciji. Z odlično vožnjo si je Žan prismučal naslov mladinskega državnega prvaka v superveleslalomu. Tudi s slalomsko progo je opravil odlično in si isti dan okrog vratu pripel še eno zlato kolajno in nov naslov mladinskega državnega orvaka v alpski kombinaciji. Že v soboto (4.4.2015) je imel Žan še zadnji FIS slalom v tej sezoni na Kopah. Tudi tokrat se je izkazal in si prismučal še eno kolajno. Tokrat je stopil na drugo mesto med mlajšimi mladinci in v svojo zbirko dodal še srebrno kolajno v slalomu.

USPEŠEN ZADNJI VELESLALOM SEZONE NA KRVAVCU

 

Sezona alpskega smučanja se je v nedeljo 29.3.2015 za naši dekleti zaključila z zadnjo tekmo veleslaloma na Krvavcu. Ker nam je vreme nagajalo že skozi celo sezono, tudi tokrat ni šlo brez tega. Veleslalom bi moral biti izveden že v soboto, vendar so ga zaradi novozapadlega snega prestavili na nedeljo. Obe naši dekleti sta se uspešno spopadli s progo. Mlajša, Anja Oplotnik si je na zadnjem veleslalomu prismučala osmo mesto. Starejša, Tinkara Dolanc pa si je tokrat prismučala letošnji najboljši rezultat v veleslalomu in tako na koncu osvojila odlično 6. mesto. V začetku aprila odpotujeta dekleti v italijanski Zoncollan, kjer se bosta obe, vsaka v svoji kategoriji udeležili mednarodnega tekmovanja v veleslalomu, sredi aprila pa jih čaka še zaključek sezone na Krvavcu, kjer se bosta obe pomerili v paralelnem veleslaomu. Čestitke obema za uspešno sezono!

ŠE TRI FIS SLALOMSKE ZMAGE ŽANA MED MLAJŠIMI MLADINCI

 

Žan uspešno nadaljuje svojo drugo sezono v kategoriji FIS. Najprej se je na Peci udeležil dveh veleslalomov. Prvi dan je zabeležil prvo veleslalomsko zmago v kategoriji FIS med mlajšimi mladinci, naslednji dan pa dodal še četrto mesto v veleslalomu med mlajšimi mladinci. Takoj zatem je imel mladinsko državno prvenstvo v Kranjski gori. Žal je prvi dan v slalomu napravil napako in odstopil, naslednji dan pa v veleslalomu zabeležil še eno četrto mesto. V soboto in nedeljo je imel še dva FIS slaloma na Soriški planini. Tudi tokrat se je izvrstno odrezal in v zelo težkih pogojih obakrat stal na najvišji stopnički in v svojo zbirko dodal še dve zlati kolajni. Te dni je Žan na Sljemenu, kjer se bo pomeril še v dveh slalomih, v soboto in nedeljo pa ga čakata še veleslalom in slalom za člansko državno prvenstvo.

DVE DRUGI MESTI NA DRŽAVNEM ŠOLSKEM PRVENSTVU NA KRVAVCU

 

Mlajši in starejši dečki in deklice so se tudi letos pomerili v paralelnem slalomu za naslov državnih šolskih prvakov. Paralelni slalom je tudi letos potekal na Krvavcu in obe naši tekmovalki sta se odlično odrezali, vsaka v svoji kategoriji. Anja Oplotnik je v kategoriji mlajših deklic osvojila srebrno kolajno. V kategoriji starejših deklic pa si je srebrno kolajno okrog vratu nadela tudi Tinkara Dolanc. Čestitamo!

ODLIČNI REZULTATI ANJE IN TINKARE NA DRŽAVNEM PRVENSTVU

 

Letošnje državno prvenstvo za mlajše in starejše dečke in deklice je bilo letos v Mariboru. Smučarji in smučarke so se v torek 11. marca najprej pomerili v veleslalomu. Obe naši tekmovalki sta se dobro odrezali, saj sta se obe uvrstili med deset najboljših, torej obe na deveto mesto. Naslednji dan, v sredo 12. marca pa so se smučarji in smučarke pomerili še v slalomu. Tudi tokrat sta bili dekleti odlični. Anji je po prvem teku kazalo odlično, saj je zasedala izvrstno tretje mesto, na koncu pa se je uvrstila na sicer nehvaležno, pa vendar odlično 4.mesto. Tudi Tinkara je prikazala dve dobri vožnji, saj je po prvem teku zasedala 8. mesto, po drugem teku pa napredovala in se na koncu uvrstila na odlično 6. mesto. Obe dekleti letos prvo leto tekmujeta vsaka v svoji kategoriji in sta tako leto mlajši, zato so njuni rezultati še toliko boljši. Obema iskrene čestitke in še veliko uspehov!

PO DOBRIH TRENINGIH Z NAJBOLJŠIMI SLOVENSKIMI SMUČARJI JE ŽA ZABELEŽIL PRVO LETOŠNJO ZMAGO

 

Žan je letošnjo sezono zaradi operativnega posega začel bistveno kasneje, kot bi si sam želel. Moral je izpustiti tri mesece treningov, vendar se je zaradi dobre fizične in kondicijske pripravljenosti hitro vrnil na bele strmine. Z odrekanjem, ter treningi, ki potekajo v večini v Avstriji in izven Evrope, je Žan januarja že našel priključek s sotekmovalci. V četrtek je na smučišču Golte potekal trening, kjer je Žan našel prave občutke. Na treningu je imel dobre časovne primerjave, saj so bili na treningu tudi eni izmed najboljših slovenskih smučarjev, med katere sodita Aljaž Dvornik (na sliki v sredini) in sin nosilca slovenske olimpijske medalje v slalomu Mitje Kunca, Jan Kunc (na sliki desno). Vsi so dobre občutke iz treningov prenesli na tekmo, ki je potekala v ponedeljek 2.februarja na Golteh. Na FIS slalomu so vsi trije z odličnimi vožnjami posegli po najvišjih rezultatih. Žan si je tako prismučal prvo letošnjo zlato kolajno v slalomu v kategoriji mlajših mladincev, v absolutni kategoriji FIS pa 17. mesto, kjer pa je bil absolutni zmagovalec prav Aljaž Dvornik. Žan bo še naprej pridno treniral in strmel k doseganju dobrih rezultatov.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Za smučarkami in smučarji Smučarskega društva Trbovlje je tudi tokrat izjemno uspešen vikend. V soboto so imeli finalno tekmo v veleslalomu za pokal vzhodne regije na Golteh. Med cicibankami je tokrat vse tekmice z izjemno vožnjo premagala Anja Oplotnik in si tako okrog vratu pripela še eno zlato kolajno. V kategoriji mlajših deklic je za veselje in za še eno kolajno, tokrat bronasto poskrbela Anja Žibert, leto mlajša Tinkara Dolanc pa se je uvrstila na 7.mesto. Da pa je bil uspeh popoln pa je poskrbel še Žan Špilar v kategoriji starejših dečkov,ki je suvereno premagal vse tekmece in zasluženo osvojil prvo mesto.

Tekmovanje je štelo tudi za poslovilno tekmo Bernarda Vajdiča,ki se je v soboto uradno poslovil od tekmovalne kariere in se skupaj s smučarji pomeril v veleslalomu. Dečki,ki niso presegli zaostanka 10odstotkov vožnje Bernarda Vajdiča in dekleta,ki niso presegla zaostanka 15 odstotkov njegove vožnje, so se uvrstili v nadalnje tekmovanje. Zaradi megle se je izpeljala samo še ena vožnja. V absolutni konkurenci med dekleti se je Anja Oplotnik uvrstila na 9. Mesto, Anja Žibert pa na 10. Mesto. V absolutni konkurenci med fanti, pa je zmago slavil Filip Mlinšek,na drugo mesto se je uvrstil Mitja Valenčič, na tretje Tomaž Hren,na odlično 4.mesto pa se je uvrstil Žan Špilar. Po končanem tekmovanju pa je sledila še regijska razglasitev rezultatov za sezono 2012-2013.Med cicibankami se je Anja Oplotnik uvrstila na 2.mesto. V kategoriji mlajših deklic se je Anja Žibert uvrstila na 4.mesto, Tinkara Dolanc pa na 7.mesto. Aljaž Kastelic je med mlajšimi dečki zasedel 10. Mesto,Žan Špilar pa v kategoriji starejših dečkov skupno 5.mesto. Tudi med klubi vzhodne regije se je Smučarsko društvo Trbovlje s štirimi tekmovalci uvrstilo na odlično 5. Mesto.

Sezona pa na državni ravni še ni zaključena,saj smučarke in smučarje še čakata dve tekmi v superveleslalomu,in sicer ena za državni pokal, ena pa za državno prvenstvo. Vsem iskrene čestitke za dosežene rezultate in obilo uspehov še naprej.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Tudi tokrat poročamo o izrednih uspehih smučark in smučarjev Smučarskega društva Trbovlje. Ta vikend se je najmlajša smučarka Oplotnik Anja udeležila mednarodnega tekmovanja za memorial Jurij Puntil v Italijanskem Zoncolanu, kjer se je izvrstno odrezala. V kategoriji cicibank rojenih leta 2002 je s progo opravila odlično in tako prepričljivo zmagala, za kar si zasluži iskrene čestitke.

Mlajši in starejši dečki in deklice pa so ta vikend zaključili z državnimi tekmami v tehničnih disciplinah. V soboto so imeli vsi še zadnji veleslalom na Golteh.
Med mlajšimi deklicami se je Anja Žibert uvrstila na 10. Mesto,Tinkara Dolanc pa na 20. Mesto. V kategoriji mlajših dečkov pa se je Aljaž Kastelic uvrstil na 16.mesto. Žan Špilar pa si je na zadnjem veleslalomu prismučal 8. Mesto. V nedeljo pa so imeli zadnji slalom samo starejši dečki in deklice. Žal,kljub dobri vožnji skozi celo progo, je Žan dve vratice pred ciljem nesrečno padel in tako ostal brez uvrstitve na zadnjem slalomu. Sezona pa za smučarje in smučarke še ni končana. V soboto jih čaka še regijski zaključek in pa tekmovanje z Bernardom Vajdičem,ki zaključuje svojo tekmovalno kariero, prihodnji teden pa jih čakata še dva superveleslaloma, eden za državno tekmovanje ,eden pa za državno prvenstvo.

USPEH NAŠIH SMUČARJEV NA 22. DRŽAVNEM PRVENSTVU

 

Ta vikend je potekalo 22. državno prvenstvo. Cicibani so imeli v soboto državno prvenstvo v veleslalomu na Soriški planini,kjer se je Anja Oplotnik uvrstila na odlično 9. Mesto, v svojem letniku pa je bila tretja.
Mlajši in starejši dečki in deklice pa so imeli državno prvenstvo v Kranjski gori. V soboto so se pomerili v veleslalomu,kjer se je v kategoriji mlajših deklic Anja Žibert uvrstila na odlično 7. mesto, Tinkara Dolanc pa na 18. Mesto. V kategoriji mlajših dečkov se je Aljaž Kastelic uvrstil na 17.mesto.
Dan kasneje, v nedeljo, pa so se tekmovalci pomerili še v slalomu. Za uspeh dneva in sezone je poskrbel Žan Špilar,ki je z visoko startno številko še po prvem teku zasedal odlično 6. Mesto, z izvrstno drugo vožnjo pa napredoval do 2. mesta in tako postal državni podprvak v slalomu za sezono 2012/2013. Njegov uspeh je dopolnila še Anja Žibert,ki je po prvi vožnji ravno tako zasedala 6. mesto in s tretjim časom druge vožnje na koncu prišla do odličnega 4. Mesta. Tinkara Dolanc je med mlajšimi deklicami zasedla 20. Mesto,žal pa se zaradi bolezni slaloma ni mogel udeležiti Aljaž Kastelic.
Čestitke tekmovalcem in še obilo športnih uspehov vsem.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Vikend,ki je za nami je bil izredno uspešen za najmlajšo smučarko Smučarskega društva Trbovlje. Anja Oplotnik je imela ta vikend na Golteh dve regijski tekmi ter eno pokalno za pokal Zgornje Savinjske doline in Zasavja.
V soboto so se cicibani in cicibanke pomerili v slalomu. Anja se je odlično izkazala na progi in tako zasedla 2.mesto in v svojo zbirko dodala še eno srebrno kolajno. Takoj po regijski tekmi pa je bila na Golteh še pokalna tekma za Pokal Zgornje Savinjske doline in Zasavja. Tekmovanja v veleslalomu se je poleg Anje Oplotnik udeležila še Anja Žibert. Tudi tokrat sta se obe izkazali odlično. Anja Žibert si je prismučala zmago,takoj za njo,torej na dugo mesto pa se je uvrstila Anja Oplotnik, ki je že eni prismučani srebrni kolajni dodala še eno. V nedeljo pa je imela Anja Oplotnik veleslalom za pokal vzhodne regije,prav tako na Golteh. Tudi tokrat je bila odlična, saj je zasedla 3.mesto in si okrog vratu nadela še bronasto kolajno.
Iskrene čestitke za dosežene rezultate in pa uspešne priprave za naslednja tekmovanja,saj jih prihodnji teden čaka državno prvenstvo v vseh treh disciplinah, več o tem pa prihodnjič.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Smučarji in smučarke Smučarskega društva Trbovlje so ta vikend preživeli v tekmovalnem vzdušju, saj so bile na sporedu državne tekme za vsekategorije. Cicibani in cicibanke so imeli v soboto državni veleslalom v Črni na Koroškem,kjer se je Anja Oplotnik uvrstila na izvrstno 4. Mesto.
Dan kasneje,torej v nedeljo pa so se cicibani in cicibanke pomerili še na enem državnem veleslalomu, tokrat v Ribnici na Pohorju, kjer pa se je Anja Oplotnik uvrstila na 12.mesto.
Mlajši in starejši dečki in deklice pa so imeli tekmovalni vikend v Cerknem. V soboto so imeli slalom za pokal velike nagrade Mercator. Med mlajšimi deklicami se je Anja Žibert uvrstila na 8. Mesto,Tinkara Dolanc pa na 16.mesto. Žal je Aljaž Kastelic med mlajšimi dečki storil napako in odstopil. Med starejšimi dečki se je Žan Špilar uvrstil na 9.mesto.
V nedeljo pa je tekmovalce že čakala nova tekma, prav tako v Cerknem, in sicer veleslalom za pokal Velike nagrade Mercator. Tokrat so se uvrstili vsi in sicer Anja Žibert na 11. Mesto, Tinkara Dolanc na 18.mesto in Aljaž Kastelic na 20. Mesto v kategoriji mlajših deklic in dečkov. Med starejšimi dečki pa se je Žan Špilar uvrstil na 9.mesto. Vsem iskrene čestitke in uspešne priprave za naslednja tekmovanja,več o rezultatih pa prihodnjič.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Tudi vikend, ki je za nami je bil uspešen za smučarke in smučarje Smučarskega društva Trbovlje. V soboto so imeli cicibani in cicibanke veleslalom za pokal vzhodne regije na smučišču Poseka v Ravnah na Koroškem. Za uspeh in veselje je spet poskrbela Anja Oplotnik, ki se je tokrat uvrstila na izvrstno drugo mesto in v svojo letošnjo zbirko dodala še srebrno kolajno.
Mlajši in starejši dečki ter deklice pa so imeli ta vikend prve državne tekme ta pokal Mercator na Krvavcu. V soboto so se pomerili v veleslalomu, kjer se je med mlajšimi deklicami Anja Žibert uvrstila na 10. Mesto, Tinkara Dolanc pa na 23. Mesto. Med mlajšimi dečki pa se je Aljaž Kastelic uvrstil na odlično 10. Mesto.
V nedeljo so se mlajši in starejši dečki in deklice pomerili še v slalomu za Veliko nagrado Mercator. Med mlajšimi deklicami se je Tinkara Dolanc uvrstila na zelo dobro 11. Mesto, Anja Žibert je bila po prvem teku na izvrstnem 6. Mestu, žal pa je v drugem teku odstopila. Med mlajšimi dečki je imel v prvem teku žal smolo tudi Aljaž Kastelic, tudi tokrat pa se tekmovanj zaradi poškodbe ni mogel udeležiti edini starejši predstavnik Žan Špilar. Tekmovalci in tekmovalke se med tednom pridno pripravljajo in trenirajo, saj se je naporno tekmovalno obdobje pričelo, tako da jih prihodnji vikend spet čakajo nova tekmovanja. Vsem obilo športne sreče, o rezultatih pa več prihodnji teden.


SMUČARSKI TEČAJ ROGLA

 

V mesecu januarju smo pričeli izvajati vikend tečaje smučanja za najmlajše na Rogli. Tečajev se je do sedaj udeležilo ža lepo število otrok. Mladi smučarji so bili nad izvedbo tečajev navdušeni in komaj čakajo, da se nam zopet pridružijo.Za vse ostale, ki pa bi se nam še radi pridružili na naslednjih tečajjih, pa še nekaj foto utrinkov iz Rogle.

REZULTATI SD TRBOVLJE

 

Kljub temu, da temperature zunaj niso ravno zimske,pa smučarji in smučarke Smučarskega društva Trbovlje že pridno tekmujejo na belih strminah. Letos z njimi trenira in tekmuje tudi Anja Žibert, ki pa je članica Smučarskega društva Zasavje.

Mlajši in starejši dečki ter deklice vzhodne regije so se tako 27. decembra 2012 prvič pomerili na dveh tekmah v veleslalomu za pokal vzhodne regije,ki sta bili v Avstrijskem Weinebnu. Pri mlajših deklicah se je Tinkara Dolanc uvrstila na obeh tekmah na 6.mesto, Anja Žibert pa na obakrat na 5.mesto. Pri mlajših dečkih se je Kastelic Aljaž na prvi tekmi uvrstil na 11.mesto,na drugi pa na 10.mesto. V kategoriji starejših dečkov pa se je Žan Špilar na obeh tekmah uvrstil na 3.mesto in si tako prismučal prvi kolajni v letošnji sezoni.

Tudi vikend,ki je za nami je bil tekmovalno obarvan Cicibani in cicibanke so imeli svoj prvi letošnji veleslalom za pokal vzhodne regije v soboto v Črni na Koroškem,kjer si je Anja Oplotnik prismučala 3.mesto in tako svojo letošnjo prvo kolajno. Tudi starejši in mlajši so imeli vsoboto v Črni veleslalom. Tinkara Dolanc se je uvrstila na 6.mesto, Anja Žibert na 5. Mesto,Aljaž Kastelic pa na 9. Mesto. V nedeljo 6.januarja pa so imeli mlajši in starejši prvi slalom v letošnji sezoni v Ravnah na Koroškem, na smučišču Poseka. Tokrat se je odlično izkazala Anja Žibert,ki je osvojila 3. Mesto in svojo prvo bronasto kolajno letos. Tinkara Dolanc se je uvrstila na 5. Mesto,odlično pa je s progo opravil tudi Kastelic Aljaž,ki se je uvrstil na 6.mesto. Tekmovanj ta vikend pa se žal zaradi poškodbe ni mogel udeležiti Žan Špilar. Že prihodnji vikend pa mlajše in starejše dečke in deklice čakajo prvi državni tekmi v veleslalomu in slalomu, več o tem pa prihodnji teden.

TRENINGI TEKMOVALCEV POTEKAJO PO PLANU

 

Te dni je vreme tekmovalcem več kot naklonjeno, tako da lahko treninge opravljajo po planu, ki so si ga zadali skupaj s trenerjem. Tako so uspešno opravili štiridnevni trening slaloma v Avstrijskem Turacherju, nekaj dni kasneje pa še tridnevni trening veleslaloma na ledeniku Molltaler. Pred njimi je še kar nekaj dni treninga na ledenikih, ker pa se že bliža sezona tekmovanj, upamo,da jim bo vreme naklonjeno in da bodo izpolnili plan,ter v tekmovalno obdobje vstopili kar se da dobro pripravljeni.

ZA TEKMOVALCI SPET DVA USPEŠNA TRENINGA NA MOLLTALU IN V AVSTRIJSKEM KAUNERTALU

 

Tekmovalci in tekmovalke so opravili dva uspešna snežna treninga. Najprej so tri dni trenirali na ledeniku Molltal. Med krompirjevimi počitnicami pa so se za pet dni odpravili na ledenik Kaunertal. Trening na Kaunertalu je bil ne samo uspešen, pač pa tudi zelo atraktiven in zanimiv, saj jih je že prvi dan pričakalo veliko snega, tako da so lahko uživali in smučali po celem snegu, kar je v zadnjih sezonah že prava redkost. Uspešno so opravili tudi treninge veleslaloma med količki, naslednji načrti pa so treningi veleslaloma in slaloma v avstrijskem Turacherju.

USPEŠEN TRENING NA LEDENIKU HINTERTUX V AVSTRIJI

 

Smučarji in smučarke so opravili uspešen, a naporen štiridnevni trening na ledeniku Hintertux v Avstriji. Vreme in razmere za trening so bile dobre, bila pa je velika gneča,saj nikjer drugje ni pogojev za treniranje, zato je bilo na terenu kar 119 ekip, med njimi skoraj vse A in B reprezentace,tako ženske kot moške iz Evrope. Kljub temu,pa so opravili trening po planu in se že veselijo naslednjih priprav.


SMUČARSKI TEČAJ MED ZIMSKIMI POČITNICAMI

 

Kot vsako leto bo SD Trbovlje tudi letos organiziral smučarske tečaje za najmlajše ter nadaljevalni tečaj za tiste, ki so že opravili tečaj smučarskega oipismenjevanja.


SMUČARSKI PIKNIK V LONTOVŽU

 

Kot vsako leto smo tudi letos ob zaključku naporne sezone vsi skupaj uživali na tradicionalnem smučarskem pikniku v naši smučarski koči v Lontovžu.

S pomočjo zvestih prijateljev in sponzorjev smo kljub težki finančni situaciji speljali čudovit piknik z obilico dobre hrane in pijače.
Podeljeni so bili pokali in medalje za najboljše smučarje kluba.
Ob prijetnem druženju nam je čas mineval hitro, tako, da komaj čakamo prihodnje snidenje.


TEKMOVALCI USPEŠNO OPRAVILI TRENING NA LEDENIKU ZERMATT

Tekmovalci SDT SO OD 26.08. - 31.08. 2012 trenirali na ledeniku Zermatt.
Bivali so v idilični Italijanski vasici Braulio - Cervino tik pod ledenikom na višini 2050m/nv. Trenirali so skupaj s prijatelji iz smučarskega društva SD Unior Celje.
V dopoldanskem času so opravili snežne treninge na švicarski strani ledenika...


TEKMOVALCI USPEŠNO ZAKLJUČILI SEZONO

Kljub težkim pogojem za treniranje in kar precej odpovedi in nadomeščanj tekem so tekmovalci zelo uspešno zaključili sezono...